Eilen olimme Ompun kanssa käymässä Turussa, jossa Omppu tapasi siskonsa Nukan. Päätimme Nukan omistajan kanssa tavata koirapuistossa, jotta koirat saisivat rauhassa vapaana riehua. Ja sitähän se oli melkein koko ajan.

Nuka oli Omppua paljon pienempi ja sirompi. Oikein nätti ja reipas tyttö. Koirapuistossa kävi myös paljon muita koirua. Ja yksi pieni välikohtauskin kävi. Sinne tuli Omppua puolta isompi koira. Koiran omistaja sanoi sen olevan raju leikkeissään, mutta en ajatellut sen olevan niin raju kuin oli. Aluksi se leikki Ompun kanssa ihan rauhallisesti, mutta kun se saanut Ompun selätettyä ja Omppu alistuneena alla, niin se vaan jatkoi puremista, vaikka toinen itki alla. No sain jotenkin Ompun pois sieltä. Mutta tämä isompi koira hyppi ja yritti purra Omppua, vaikka Omppu oli sylissäni. No minä hiukan pelästyin ja tuli väkisin itku. Ompulle ei onneksi käynyt mitään :D

Ensiviikolla on tiedossa paljon näyttelytreeniä. Aiomme myös mennä keskiviikkonen skipimeetingiin turkuun. Ja lauantaina menemme ensimmäiseen näyttelyymme.