Pari viikkoa on taas mennýt hujauksessa. Viime agitreenit menivät hvyin, vaikka edelliset menivät penkin alle. Meille selvästi sopivat suoraviivaiset radat ja pidemmät estevälit. Tekniikka radalla oli kaksi hyppyä ja putki. Tarkoitus oli saada koira suorittamaan kaikki esteet niin että ohjaajaa seisoo ensimmäisen esteen luona ja koira suorittaa seuraavat esteet itsenäisesti. Alkuun oli oneglmia kun Omppu sentäsi aina hypyn jälkeen namikipolle vaikka olisi putkeen pitänyt mennä. joten otimme hetken aikaa vain putkea ja niin lähti sekin sujumaan. Näiden treenien jälkeen alkoi joulutauko, jonka aikana olisi tarkotus treenata kosketus alustaa.

Omppu on taas ihan oma itsensä. Tässä yksi aamu varasti jopa leipäni, mitä ei ole tehnyt pitkään aikaan. Agilityn myötä on kontakti partunut Omppuun. Jossain vaiheessa olii ongelmaa luoksetulon kanssa, mutta nyt tulee heti kun käsketään.

Unelma-neidin ensimmäisiä juoksuja edelleen odotellaan. Onneksi lupaavia merkkejä ilmassa: on ruvennut merkkailemaan enemmän ja karva vaihtuuu parhaillaan :)

Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta!