Olimme tänään kuukauden tauon jälkeen agitreeneissä. Ja minun ilokseni rata oli vaikea.... Oli vaikeita lähestymisiä esteille ja tiukkoja käännöksiä. Ensimmäisellä radalla oli hyppy, jonka jälkeen tiukka käännös vasemmalle renkaalle, renkaan  jälkeen hyppy ja pituus. Pituudella piti tehdä takaaleikkaus, pituuden jälkeen vinosti muurille. Muurilta taas kuljetukselta putkeen. Ja lopuksi rengas ja hyppy. Muuten meni ihan hyvin, mutta rengas tuntui vaikealta ja putken suuta Omppu heti nähnyt, joten pyöri ympyrää hetken.

Toinen ratapätkä oli  vielä haastavampi. Ensin oli kaksi hyppyä. Toisen hypyn jälkeen oli tehtävä valssi ja lähdettävä heti juoksemaan seuraavalle hypylle että ehtii ohjaamaan Ompun hypyn jälkeen pituudelle, joka oli aika viistosti oikealla (tätä kohtaa hiottiin monta kertaa). Pituuden jälkeen oli muuri, hyppy, rengas ja hyppy. Ihan ok meni vaikka jouduttiin joitain kohtia tekemään moneen kertaan.

Itsenäisesti harjoittelimme keppejä. Ensin lähetin kepeille suoraan keppejen edestä ja seuraavaksi vinosti. Kun nämä sujuivat lähetin kepeille yhden hypyn takaa. Hyvin osasi suorittaa kepit vaikka itse seisoin hypyn takana koko ajan. Tarkoituksena oli lähettää kepeille niin että suorittaa ensin kaksi hyppyä ja kepit. Ja kaiken huipuksi minun pitäisi pystyä liikkumaan hyppyjen takana ja koira vain jatkaisi kepeille :)

Omppu on ehkä hiukan piristynyt, vaikkakin nukkuu paljon. Mutta ei ole enää niin flegmaattinen :)