En ole taas kerinnyt tänne päivitämään tietojamme. Tällä hetkellä kaikki vapaa-aika tuntuu menevän opiskellessa ja Ompun kanssa harrastaessa :)

Nyt olemme käyneet melkein joka viikko kaksi kertaa treeneissä. Keskiviikon treenit ovat olleet vaikeammat, jossa on joutunut tekemään kaiken mailmaan käännöksiä ja puolen vaihtoja. Keskiviikkoisin onkin ajoittain ollut aikamoisia epäonnistumisen tunteita, mutta harjoitus tekee mestarin. Maanantaisin onkin ollut helpommat treenit kun on alkeisjatkokurssi. Ne ovat olleet hyviä itsetunnon kohottajia ja on myös tullut jonkun verran uutta. Mutta näillä jatketaan.

Kävimme reilu viikko sitten tutkituttamassa ihan oman mielenkiinnon vuoksi Ompun polvet, lonkat ja silmä koirakissa-klinikalla. Tuloksena oli;

  • terveet polvet
  • vasemmassa silmässä pieni ppm säe, josta ei mitään haittaa Ompulle
  • lonkat olivat C/D

Nuo lonkat tulivat vähän yllätyksenä. Ja olin aika ihmeissäni ja huolissani. Mutta nyt kun olen koiraa tarkaillut ja huomannut etteivät lonkat vaivaa. Mietin hetken agilityn lopettamista, mutta Omppu on kumminkin pieni ja kevyt koira, niin on turvallista jatkaa. Kasvattajalta sain ohjeeksi pitää Omppu laihana ja hyvässä lihaksessa. Lisäksi rupean syöttämään Ompulle Cartivettiä ennaltaehkäisevänä.

Mutta huonojen lonkkien tähden Omppua ei käytetä jalostukseen, joten minun on hommattava seuraava koirani jotain muutta kautta. Ja koska Omppua ei käytetä jalostukseen, aion viedä hänet keväällä steriloitavaksi....